Ο ΟΛΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΑ ΕΥΣΤΟΧΟ

Ο ΟΛΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ

Στο προηγούμενο άρθρο αναφερθήκατε σε εκφάνσεις της κρατικής “μεγάλης μητέρας” ή της φιγούρας της αρχέγονης Θεάς σε συνάρτηση με τον πόλεμο που δέχεται το Ανδρικό φύλο μέσω του φεμινιστικού κινήματος που χώρος δράσης των φεμινιστριών είναι εκτός από τη ροζ αριστερά και ο κοινοβουλευτικός φιλελεύθερος χώρος έχοντας πρόσβαση στους θεσμούς και στην πολιτική. Η δημοκρατία είναι εξίσου ένα πλαίσιο του φιλελευθερισμού και όσων εκπροσωπεί κατά την “πολυσυλλεκτικότητα” της. Σε αυτό το άρθρο για τον “ολικό φιλελευθερισμό” παρουσιάστηκε κάτι πολύ σημαντικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του φιλελεύθερου κινήματος. Εντοπίζεται μέσω της παραπομπής στον Καρλ Σμιτ, εκεί που αναφέρει πως οι αντιφάσεις και οι συμβιβασμοί του φιλελευθερισμού τον καθιστούν υπαρκτό. Πρόκειται δηλαδή για ένα παραπλανητικό κράμα οικονομολόγων, ελευθεριάζοντων και πολιτικών ορθών, τύποις συντηρητικών ή άθρησκων που παρουσιάζονται συνενωμένοι κάτω από ακαθόριστες και ασαφείς ή εντελώς αντιφατικές αρχές. Εάν κατανοηθεί αυτός ο τρόπος παραπλάνησης θα μπορούσε να συνοψιστεί περιγραφικά στην έλλειψη πολώσεως. Αυτή η διαλυτική μέθοδος πολιτικής η οποία εξυπηρετεί το “αόριστο” ή το συνεχώς μεταβαλλόμενο που δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί ούτε το πλήθος υποστήριξης αυτού του κινήματος αποδίδει όλη την εικόνα του πολιτικού και κοινωνικού εκφυλισμού, την πολιτικοποίηση και νομιμοποίηση με ιδεολογικό περίβλημα των διαλυτικών κοινωνικών φαινομένων.

Το χρονικό σημείο που ξεκινάει ο πολιτικός εκφυλισμός ή ή “εκδημοκράτηση” εντοπίζεται στην ξαφνική ή σταδιακή υποχώρηση Ανδρείας πολιτικής πόλωσης και στην διανοητική αδυναμία ανάλυσης και αντιμετώπιση των καταστάσεων καθώς και απορρύθμιση του γυναικείου ρόλου αντιγράφοντας εναλλάξ τον τρόπο και υιοθετώντας συμπεριφορές και την έκφραση ατόμων αντίθετου γένους. Αναγκαστικώς κατά την ανταλλαγή των ρόλων οι εκφυλιζόμενοι άρρενες θα τείνουν ως προς την πολιτική εικόνα στην συμπεριφορά ευνούχου και οι γυναίκες θα αποκτήσουν ψευδοανδρίζουσα συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα αυτή η μετάπτωση και διάβρωση των ηθών και συμπεριφοράς θα μεταφερθεί και θα επιβληθεί σε όλες τις εκφάνσεις και διαστρωματώσεις ως αυτοματιστικό ζητούμενο προώθησης και αναρρίχησης προσωπικού στις σύγχρονες δημοκρατίες οι οποίες αναβιώνουν κεκαλυμμένα μεταμοντέρνα γραφειοκρατικά συστήματα μητριαρχικών συστημάτων ευνούχων.
Η αριστερά για τους εξ΄ ανάγκης κυβερνητικού τεχνοκρατικού γραφειοκρατισμού υπηρέτες της επιβάλει τη σύγχρονη μορφή θηλυπρέπειας λεπτο”μαλθακο-ευγενικότητας” του ευνούχου και του γυναικωτού ελλείψει πολώσεως Ανδρειας πολιτικής συμπεριφοράς αλλά και ελλείψει εκδηλωτικής υπερβολικής διαχυτικής θηλυπρεπούς συμπεριφοράς για την έξωθεν επίσημη εικόνα (σύγχρονη φιλελεύθερη κοινοβουλευτική εικόνα) κατά την αντιγραφή των “συγκρατημένων” υψηλού επιπέδου μηχανορράφων ευνούχων Ασιατικών και τουρκικών – οθωμανικών και κινεζικών φυλών οι οποίοι είναι οι δημιουργοί γραφειοκρατίας, (νυν νομικοί φανατικοί υποστηρικτές “σεξουαλικών” μειονοτήτων, φεμινιστές και χρηματιστηριακές γραφειοκρατικές φιγούρες, δηλαδή μια σύγχρονη τεχνοκρατική μορφή μεγάλης μητέρας ή σχηματισμό στελέχωσης κάποιας ερμαφρόδιτης συλλογικής οντότητας). Το αίτιον της ύπαρξης του φιλελεύθερου κράματος και κινήματος αποδίδει σε μια παράλληλη θρησκευτική σύνοψη το διονυσιακό στοιχείο συνένωσης αντιθέτων και μιας τεχνητά επιδιωκόμενης εκστατικής παράνοιας, όπου ο θεατρικός συναισθηματισμός και η ένταση αέναων προδιεγραμμένων διαλόγων και φαύλων “συγκρούσεων” μεταφέρεται εκτός των άλλων με την υποκριτική έννοια στην πολιτική.
Για να διαιωνισθεί αυτή η κατάσταση προφανώς δεν πρέπει να υπάρχει σωστή πόλωση ούτε πραγματική λύση για κάποιο μεγάλο θέμα, παρά μόνο ναρκισσιστική περιφερειακή ενασχόληση ώστε όλοι να παραμένουν διαιρεμένοι ιδεολογικά διαφωνώντας μεταξύ τους, δηλαδή όταν υπάρχει δημοκρατία και όταν αντανακλάται σε μια νοσηρή “συμπόνοια” της μεγάλης μητέρας προς όλους με ιδιαίτερη συμπάθεια προς τα διονυσιακά μιγαδικά κράματα.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ LIBERAL ΔΛΔ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΞΩΘΕΝ ΜΕΣΩ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s