ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΛΑΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2016 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Zoυράρις: Είμαι υπουργός σε κυβέρνηση υπό κατοχή.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ε ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΗΜΙΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ.

Το ιστολόγιο μου θα παρουσιάσει μέσα από την παρατήρηση του 20ου αιώνα και των κυριαρχικών ψευδό-ιδεολογικών μαρξιστικών και δή ιουδαϊκών ποσειδώνιων προπλασμάτων , την μελλοντική κατάρρευση τους, ώς ανέφικτων οραμάτων που εμβολίασαν με εκατόμβες αθώων θυμάτων ολάκερο τον πλανήτη. Η μελέτη μας θα εισχωρήσει σε μοναδικούς ατραπούς και θα οδηγήσει το φαντασιακό αυτό πρόπλασμα σε ολική κατάρρευση. Βαδίζοντας στα στέρεα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ του ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ. Η ουσία του φαντασιακού προπλάσματος της απάτης και του ψεύδους θα καταρρεύσει μέσα από τις στάχτες που οδηγεί τον πολιτισμό η ερμαφρόδιτη ‘σκέψη’ του Ιουδαϊκού υλισμού. Η εμπειρία του 20ου αιώνος είναι αρκετή για να ξεκινήσει η αργή και σταθερή από-αριστεροποίηση του ΠΛΑΝΗΤΗ. Όσοι ανθέξουν την παραπλανητική και υλιστική παγίδα του ‘προοδευτισμού’ θα οδηγήσουν στην ασκητική ενόραση του μέλλοντος κόσμου. Ενός κόσμου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΥ που ουδεμία σχέση έχει με τα ψευδό-οράματα των απανταχού ασύνταχτων υλιστικών μονάδων , εγωϊκών παραφρόνων. Η ορισμοί του τί είναι ΕΛΛΗΝΑΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ_ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΟΝΤΑ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s