OBAMA PERSONA NON GRATA

OBAMA PERSONA NON GRATA

Ο Επικεφαλής έστω και ώς μαριονέτα των σκοτεινών Μπάρακ Χουσεϊν Ομπάμα είναι υπόλογος εγκλημάτων πολέμου στην Συρία(αφού είναι από το 2008 στον λευκό οίκο), όπου η χρηματοδότηση και ο εξοπλισμός των ξένων μισθοφόρων μαζί με την υποστήριξη στην Τουρκία που εισέβαλε στην Συρία και κατέστρεψε τις υποδομές μέσω της κλοπής και καταστροφής εργοστασιακών μονάδων, δημιούργησε ένα καθημερινό μαρτύριο για 100δες χιλιάδες Σύρους πολίτες πολλών έξ αυτών Rum-orthodox αλλά και μουσουλμάνων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγής. Στό κάτωθι λίνκ έχουμε την μαρτυρία Σύρου επιχειρηματία. Για τους παραπάνω αλλά και για πολλούς ακόμη λόγους μή αναγραφόμενους ακόμη εδώ ο Μπάρακ Χουσεϊν Ομπάμα είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και αποτελεί αδιάφορο σώμα για τα συμφέροντα του Ελληνισμού στήν περιοχή.

Aleppo MP Fares Shehabi, speaking on the lawsuit which he and some other Aleppo industrialists launched against Erdoğan for harbouring terrorists and allowing and enabling them to enter Syria and destroy or dissemble factories, taking them to Turkey.

Οι ανακοινώσεις των αριστεριστών που ομιλούν για ‘εξέγερση’ και ‘επέτειο’ του Πολυτεχνείου! και την συνδέουν με την επίσκεψη χρονικά Ομπάμα αστοχούν στο πνεύμα της δημοσιευσής μας, και δέν επιχαίρουν καμία μα καμία συμπάθεια πρός τον Ηρωϊκό λαό της Συρίας, παρακαλούνται όπως όσοι την αναγνώσουν να μήν εμπλέξουν την προπαγάνδα και την ιδεοληψία των αριστεριστών που μετά 40 και πλέον χρόνια χρησιμοποιούν τα αγνά συναισθήματα των νεαρών της εποχής και αποκρύπτουν την μεθόδευση. Μετά από πολλά έτη ερευνών ο κάθε μελετητής μπορεί άνετα να βρεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν την μεθοδευση και την ολική τραγωδία των νεκρών που χρησιμοποίησαν ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι επιτήδειοι για να προδώσουν μετέπειτα τον Ελληνισμό στην Κύπρο και αργότερα στην Ελλάδα μέσω της επιστροφής των τροτσκιστών του ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ.

Οσοι σοβαροί έχουν ασχοληθεί με τα γεγονότα του 1973 και είδαν τι συνέβαινε έφυγαν από εκεί μέσα, Ο συγγραφέας Φουράκης Ιωάννης είχε δηλώσει ξεκάθαρα την τηλεσκηνοθεσία του πολυτεχνείου με εισαγόμενους Ολλανδούς ‘χορογράφους’. Οι υπόλοιποι θα πάνε μεθαύριο να πουλήσουν επαναστατικό τροτσκισμό.

Ανωθι ο σύνδεσμος με την συνέντευξη του Ιωάννη Φουράκη όπου μεταξύ πολλών άλλων αναφέρεται και στις διαπιστώσεις του για το τί συνέβει τελικά στο πολύπαθο δυστυχώς πανεπιστημιακό κτήριο που είναι ένα άντρο του παρακράτους.

και κάτωθι ένα ακόμη ΙΣΧΥΡΟ δημοσίευμα περί ‘Δημοκρατίας’.

….”ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ~ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s