ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Γ

  • Ο λόγος κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα σπάει.

Πότε θα βγούνε οι ‘αριστερούληδες’ δήθεν φιλειρηνιστές να διαδηλώσουν για τα εγκλήματα πολέμου και την γενοκτονία ανθρώπων στην Συρία(ανεξαρτήτου Θρησκείας). Πέρα από την βοήθεια που αρκετοί δίδουν με τις τροφές, που είναι ο ανθρωπισμός σας κύριοι ο μαχητικός ο καταγγελτικός ?

Εξαντλείτε μόνο για να κάμετε προπαγάνδα κατά των ιδεολογικών σας αντιπάλων και δή της κάθε Γερμανίας(αποζημιώσεις, κακή Ευρώπη,) τα λεφτά τόσα χρόνια όμως ήταν καλά που σας έδωσαν και σας δίδουν για να πουλάτε ψευδοεπανάσταση, και αντιρατσισμό. Κανένα ενδιαφέρον για τον Έλληνα που δεν είναι των ιδεοληπτικών σας νευρώσεων και προγραμματισμού. Μόνο προκλητικές δηλώσεις, τρομοκρατία, τραμπουκισμούς, ρουφιανιά, και επιτηδευμένη προπαγάνδα από το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου που είναι φιλοαριστερούληδες.

Εδω στην αρχή του πολέμου στην Συρία ήταν με τους τζιχάντ και ακόμα είναι αφού μεταδίδουν μόνο τις απώλειες από τους αμάχους των βομβαρδισμών των κυβερνητικών και Ρώσων, δηλαδή είναι με μιά άρρωστη λογική με την ‘έπανάσταση’ και τους τζιχάντ. Χαρακτηρισμοί πολλοί έρχονται στο Νου αλλά τους αντικρούω. Απλά αμετανόητοι. Απλά τσάμπα προπαγανδιστές των Αμερικάνων πάτρωνων σας.

Επιλεκτική μνήμη και προπαγάνδα, μα πολύ προπαγάνδα 1 κάνει η μια πλευρά το παρουσιάζεται ως 100 , 100 κάνουν αυτοί που καλύπτεται δεν παρουσιάζεται τίποτε στο φώς.

Δυστυχώς για εσάς αριστερούληδες ήμουν μαζί σας και σας έζησα τώρα με το Ιντερνετ κάνουμε μόνοι μας ρεπορτάζ δεν περιμένουμε εσάς και τα καλοπληρωμένα ασπόνδυλα να μας ‘διαφωτίσουν’. Ούτε φυσικά σας κάνουμε τη χάρη να σας ονοματίσουμε, οι ιδιότητες του ελευθέρου όντος περιέχουν εντός τους σπέρματα γνώσεως και αληθείας που αδυνατείτε παιδιόθεν να εννοήσετε, ποτέ και κανείς δεν φοβήθηκε όταν έγραφε την αλήθεια, κάπου κρυμμένος μπορεί να έσκυψε γιατί τον χλευάζουν και κακολογούν από την πονηρία και έκπληξη που ακολουθεί ή πρώτη ανάγνωση. Ακόμα και τώρα που οι ενέσεις μας κατευθύνονται στοχευμένα στο θυμικό εσείς μυρίζετε από μακριά φόβο. Ακόμα και τώρα που σιωπηλά μας στήνετε το σκηνικό του τρόμου εσείς νομίζετε ότι στο τέλος θα γλυτώσετε. Δικαίωμα μπορείτε ανοιχτά να πίνετε και να τρώτε εκεί που τραγουδάτε, εκεί και εμείς ακούμε, παραμένουμε όμως επιτηρητές σας με λίγο παραπάνω αυστηρότητα από όσο μπορείτε να κοιτάξετε.

Combat_de_Zeus_contre_Typhon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s